Prevođenje

PROFESIONALNO I BRZO PREVOĐENJE

Trebate li li profesionalni prijevod teksta sa ili na više od 30 svjetskih jezika, a  hrvatskog na neki svjetski jezik, sa jednog na drugi svjetski jezik ili sa nekog svjetskog jezika na hrvatski jezik, obratite nam se s povjerenjem.

Mi razumijemo Vaše potrebe, te smo razradili različite sustave prevođenja i posjedujemo detaljnu bazu podataka pomoću koje brzo, kvalitetno i profesionalno prevodimo sve vrste dokumenata.

Naši profesori i predavači, koji prakticiraju govorni jezik u usmenom i pismenom obliku, obavit će za Vas prevođenje u Bjelovaru sa ili na više od 30 svjetskih jezika brzo i kvalitetno.

SUDSKI TUMAČ

Trebate li sudskog tumača ili ovjereni prijevod određene isprave (izvoda iz matične knjige, diplome, svjedodžbe, vozačke dozvole, potvrde, sudske presude, ugovora, godišnjeg izvješća i dr.), slobodno nam se obratite.  U suradnji sa profesionalnim sudskim tumačima za različite jezike pomoći ćemo Vam da prevedete i ovjerite Vaše dokumente u što kraćem vremenu. 

Prevodimo sljedeće:

OSOBNI DOKUMENTI:

rodni list; vjenčani list; smrtni list; uvjerenje o prebivalištu / boravištu; uvjerenje o nekažnjavanju; potvrda o prihodim; diploma; prijevod životopisa; prijepis ocjena; izjava / punomoć; radna dozvola; potvrda o stanju bankovnog račun;povijest bolesti; ostali osobni dokumenti...

PRAVNI DOKUMENTI:

potvrde o rezidentnosti; ugovor o suradnji; tužbe; rješenja; odluke; zapisnici; izvješća o testiranju; ispitne svjedodžbe; pravilnici; preambule; apostili; ostala pravna dokumentacija

DOKUMENTI TRGOVAČKIH DRUŠTAVA:

izvadak iz sudskog registra za poduzeća; financijska izvješća; revizorska izvješća; statistički izvještaji;bilance; kupoprodajni ugovori; natječajna dokumentacija; dokumentacija za ponude; pisane deklaracije; fakture; certifikati; statuti; patenti; burzovna izvješća; kupoprodajni ugovori; sigurnosni listovi; prikaz proizvod; ostala dokumentacija...

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA:

atesti; laboratorijska ispitivanja uzoraka; potvrde o ispitivanju kvalitete proizvoda; potvrde o tehničkoj specifikaciji proizvoda; prijevodi sigurnosno-tehničkih listova; ostala tehnička dokumentacija...

MEDICINSKA DOKUMENTACIJA:

medicinski proizvodi; specifikacije farmaceutskih proizvoda; SPC, PIL; istraživanja; ostala medicinska dokumentacija

SIMULTANO ILI KOSEKUTIVNO PREVOĐENJE

Dolaze li Vam u posjetu poslovni partneri ili klijenti iz zemalja izvan hrvatskog govornog područja mi ćemo Vam pomoći da se bolje razumijete. Uz naše profesionalne i stručne prevoditelje Vaš će poslovni sastanak biti održan na najvišem nivou, a Vaša prezentacija u potpunosti razumljiva bilo da je organizirana za pojedinca ili za grupe. U potpunosti ćemo Vam se prilagoditi; naši će stručnjaci posebno obraditi terminologiju koju koristite Vi i Vaši partneri ovisno o segmentu poslovanja bilo da se radi o tehnici, medicini, automobilskoj industriji, pravu, proizvodnji i proizvodnim procesima ili drugom. Provjerite kvalitetu usluge kod naših dosadašnjih klijenata, te nam se obratite s potpunim povjerenjem. 

Za simultano ili konsekutivno prevođenje poželjno je dostaviti okvir razgovora ili tekst predavanja na uvid, minimalno 5 dana prije sastanka / predavanja.