Educirajme

EducirajMe grupacija edukacijama se počela baviti prije osam godina, a u tom vremenu pozicionirala se kao lider u edukacijama u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj.
EducirajMe tim čine mladi i motivirani djelatnici, uz stručnjake, predavače i kolumniste u različitim područjima bitne za osobni i razvoj karijere. Imamo svoje centre u Bjelovaru i Virovitici, a završavanjem nekih naših tečajeva i edukacija doći ćete do međunarodne certifikacije za usvojeno znanje.

Surađivali smo ili surađujemo s Algebrom, British Councilom te brojnim drugim uglednim tvrtkama iz Europe i svijeta. 
Bavimo se poslovnim i informatičkim edukacijama, edukacijama za web dizajnere, tečajevima stranih jezika, knjigovodstvenim tečajevima, srednjoškolskim edukacijama i prekvalifikacijama, seminarima i radionicama, projektima te svime što donosi napredak i razvoj u segmentu cjeloživotnog obrazovanja.

Također, bitan segment kojim se bavimo je i profesionalno prevođenje sa ili na mnoge svjetske jezike od strane naših iskusnih profesora i predavača stranih jezika. 

EducirajMe (vizija)
Poboljšati kvalitetu života i otvoriti nove životne mogućnosti žiteljima sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske.

EducirajMe (misija)

  • podizanje svijesti o važnosti osobnog razvoja i usavršavanja te cjeloživotnog obrazovanja
  • organiziranje edukacija na visokoj međunarodnoj razini - radionica, seminara i programa obrazovanja

EducirajMe pristup edukaciji

Potpuna prilagodba svakome polazniku ili ciljanoj grupi u nekoliko koraka:

  • zajedničko prepoznavanje problema/potreba (tzv. scaning potreba i mogućnosti),
  • pristup edukaciji (razrada edukativnog programa) uz stalno praćenje napredovanja polaznika kroz ankete i testiranja
  • edukacija potpuno prilagođena tržištu i potrebama istoga ( za zaposlene, tvrtke, poduzetnike, nezaposlene, studente i učenike, osobe sa posebnim potrebama i tjelesnim invaliditetom, udruge, udruženja, javne službe i lokalnu zajednicu)
  • materijali za edukaciju potpuno prilagođeni polaznicima
  • uvjeti rada prema svjetskim edukativnim standardima/certifikatima (Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Project management IPMA, PMI, British council,…)